Sahbi Shisha Fluor Green 28 cm, Two Hoses

€ 19,95
Lage voorraad Lage voorraad
SKU
TWP-044GR
+ -
Shisha van het Perzische woord shishe, wat glas betekent, staat ook bekend als waterpijp, waterpijp, narghile, arghila, qualyän en vele andere namen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Shisha van het Perzische woord shishe, wat glas betekent, is ook bekend als waterpijp, narghile, arghila, qualyän en vele andere namen. Een Shisha is een enkel- of meerstammig instrument voor het roken van gearomatiseerde tabak waarbij de damp of rook vóór inademing door een waterbak wordt geleid. De oorsprong van de waterpijp gaat terug tot de tijd van de Safavid-dynastie in het Perzische rijk, die zich uitstrekte tot India, waar het zich in die tijd ook verspreidde. De Shisha bereikten al snel Egypte en de Levant tijdens de Ottomaanse dynastie, waar het erg populair werd en waar het mechanisme later werd geperfectioneerd. Op veel plaatsen in de wereld maakt het roken van Shisha deel uit van de traditionele cultuur en wordt het als een sociale gewoonte beschouwd. Sociaal roken wordt meestal gedaan met behulp van een waterpijp met een enkele of dubbele slang, maar sommige waterpijpen kunnen vier of meer slangen gebruiken. We presenteren Sahbi Shishas, ​​een nieuw merk waterpijpen, variërend van kleine tot grote waterpijpen met enkele of meerdere slangen om iedereen tevreden te stellen.

Algemene informatie:

 • Twee slangen
 • Hoogte: 28 cm / 10,9"
 • Kleur: Fluor Green

 

Inhoud:

 • Sahbi Shisha

 

Zou je de hele collectie willen bekijken in onze fysieke winkel, of meer informatie willen, kom dan langs bij The Old Man Smoke Supplies!

 

Kenmerken
EAN 8717624219559
Nieuwe producten
 1. RAW HAT BLACK WITH BLACK LOGO WITH POKER
  RAW HAT BLACK WITH BLACK LOGO WITH POKER SKU: HAT-006
  € 14,95
  + -
 2. RAW CLASSIC CONE 75PK 1/4
  RAW CLASSIC CONE 75PK 1/4 SKU: RAW-035
  € 17,95
  + -
Meer van Sahbi Shishas
googlededc42016371b28e.html
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2022 The Old Man. All rights reserved.