Garantie:

Voor vragen omtrent garantie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken via e-mail en telefoon:

E-mail adres: service@theoldman.com

Telefoon: 020 - 72 37 437

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Ons vriendelijke service team staat dan paraat om al je vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie met betrekking tot retouneren, voorwaardes en garantie kunt u onze algemene voorwaarden pagina bekijken.

Retourneren en Service

WAT ZIJN DE RETOURMOGELIJKHEDEN?

Bij onze winkels geldt:

Niet goed, geld terug! Als je een bestelling wilt retourneren dan heb je daar 30 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij The Old Man Smoke Supplies Damstraat 16 Amsterdam.

Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn.


Retourmogelijkheden    Kosten   Verwerking
In onze winkel Gratis  10 werkdagen
Via post- / pakketzending Voor eigen rekening  10 werkdagen

 

Let op: In de winkel ontvang je het betaalde bedrag niet contant, je ontvangt dit op de bankrekening die je bij het plaatsen van de bestelling hebt gebruikt.

Bij volledige terugzending van alle producten uit de bestelling zullen de verzendkosten die zijn betaald bij het plaatsen van de bestelling ook worden teruggestort. De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 


Verpakking voor een retourzending:

Bij uw orderbesvestiging ontvangt u een herroepingsformulier u kunt deze invullen zodat de retournering soepel verloopt. Verder moet er bij het pakket, het ondernummer toevoegen, het product in orginele verpakking verpakken en in goede staat terug leveren. 


Het retouradres is:

The Old Man Smoke Supplies
Afdeling retour Webshop
Damstraat 16
1012 JM Amsterdam


Bestelling retourneren bij onze winkel (gratis):

Breng de artikelen ongedragen en in orginele staat samen met het ingevulde herroepingsformulier naar The Old Man Boardsports Damstraat 14 Amsterdam en we fixen het voor je.

Terugbetaling van een retour:

Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het bedrag wordt teruggestort naar hey bij ons bekende bankrekeningnummer.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in onze winkel dan ontvang je het bedrag ook teruggestort op je rekening en dus niet contant in de winkel. 

Artikel ruilen:

Als je een artikel wilt omruilen, dan kun je het artikel retourneren en tegelijk een nieuw product bestellen. Helaas kan de betaling niet met de terugbetaling worden verrekend. 

 

 

 

 

 

 

googlededc42016371b28e.html
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2022 The Old Man. All rights reserved.