Bestellen en Betalen:

Na uw bestelling krijgt uw direcht via de e-mail indien opgegeven een bevestiging van uw bestelling. Deze bestestelling wordt via de service van PostNL geleverd. De bezorging zal 1 tot 3 werkdagen duren.

Uw kunt met de hieronder genoemde betaal methodes betalen:

- IDeal

- PayPal

- SOFORT Banking

- Bancontact

IDeal:

iDeal is een online betaalmethode waarmee je op eenvoudige wijze aankopen kunt doen via je eigen bank. Met iDeal betaal je veilig en vertrouwd. Dit kun je doen via de mobiel bankieren app op je telefoon of in de internetbankieromgeving van je eigen bank. Voor een betaling met iDeal hoef je je niet te registreren. Je kunt iDeal gebruiken als je bankiert bij de bij iDeal aangesloten banken.
Een betaling via iDeal werkt als volgt:
 
- Je kiest bij het afrekenen voor de optie “iDeal” en selecteert je eigen bank.
- Vervolgens kom je terecht in de betaalomgeving van je bank en voer je het rekeningnummer en pasnummer in. Kies daarnaast de manier waarop je wilt betalen (bijv. Rabo Scanner of QR-Code).
- Klik op betalen en je bestelling is afgerond. Je ontvangt een bevestigingsmail met de details van je bestelling. De betaling is direct zichtbaar op je rekeningoverzicht.
 

PayPal:

PayPal is een online bethaalmothede, waarop je op gemakkelijk, veilig en snel kan betalen. Met PayPal moet je jezelf eerst registreren, zodat je altijd kan inloggen op je eigen account. Dit account kan je koppelen met een betaalrekening of creditcard. 

Een PayPal betaling zal als volgt verlopen

- Je kiest voor de optie ''PayPal''

- Vervolgens kan je inloggen op je account als je je gebruikersnaam en wacthwoord correct invoert.

- Nu kun je kiezen tussen jouw eigen gekoppelde betaalrekeningen

- Klik op bevestigen en je betaling is voltooid. 

SOFORT Banking: 

Met Sofort betaal je gemakkelijk het orderbedrag door middel van een bankoverschrijving.
 
Het verschil met een normale overschrijving is dat je de betaling alleen hoeft te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan ingevuld. Sofort Banking is de gratis, ISO-gecertificeerde betaaldienst van de Sofort AG. Voor de betaling met Sofort Banking heb je je toegangsgegevens voor het e-banken nodig, dat betekent bankrekeningnummer, PIN- en TAN-code.
 
- Selecteer je land en de bank waarmee je wilt betalen.
- Vervolgens log je in op het beveiligde betalingsformulier. Je meldt je aan met je gegevens voor internetbankieren.
- Hierna bevestig je de overboeking met je pincode of kaartlezer.
- Ten slotte ontvang je een bevestiging van je bestelling via de mail.
 

BanContact:

Belgische rekeninghouders kunnen met Bancontact middels hun bankpas online aankopen doen. Zij beschikken over een kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Met Bancontact betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestellingen. De betaling van je bestelling is met enkele seconden gedaan. Je rekent met behulp van specifieke beveiligingsmethodes af in de vertrouwde betaalomgeving van je bank.
 
Een betaling met Bancontact/Mister Cash voer je als volgt uit:
- Kies voor Bancontact/Mister Cash als betaalmethode.
- Voer het kaartnummer wat op je Bancontact-kaart staat in.
- Vervolgens kom je op de beveiligde omgeving van je eigen bank terecht. Daar log je in met je telefoon of kaartlezer.
- Bevestig de transactie. Nadat je de transactie hebt bevestigd krijg je nog een bevestiging van de geslaagde Bancontact/Mister Cash betaling.

 

Alle verzendingen zijn verzekerd tegen diefstal en beschadiging tijdens het vervoer. Als de producten om wat voor reden dan ook niet aankomen, starten wij eerst een onderzoek bij het postbedrijf. Dit kan enige tijd duren. Als er duidelijkheid is over wat er mis is gegaan met het pakket, versturen we de bestelling opnieuw of je krijgt je geld terug.

 

Verzenden en Bezorgen:

Bij The Old Man Smoke verzekeren wij je dat je pakketje altijd veilig en  met zorg verpakt wordt. Zodat je producten, ook breekbare, in de juiste conditie aankomen op bestemming.

Binnen 1 tot 3 werkdagen is je pakketje dscreet bezorgd, de verzending loopt via PostNL. 

Als je pakketje er niet binnen 3 dagen is, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen. 

 

googlededc42016371b28e.html
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2022 The Old Man. All rights reserved.