Over Ons: The Old Man Smoke

The Old Man is onderdeel van een familiebedrijf dat in 1924 is gestart met het verkopen van Aziatische en Afrikaanse kunst. Destijds bestond de naam The Old Man nog niet, die is in 1978 geboren. De naam is de verdienste van het inmiddels-beroemde beeld, dat al meer dan 40 jaar voor onze deur staat. De oude man stamt nog uit de tijd dat we Afrikaanse kunst verkochten. Naar mate Amsterdam groeide, groeide wij meer naar de rokers-community toe. Als een van de eerste headshops in Nederland mag je ons een echte 'Oldie’ noemen! Inmiddels is deze naam een begrip geworden en mogen we de derde generatie klanten in onze winkels ontvangen. Daar zijn we enorm trots op en zegt veel over onze betrouwbaarheid, kwaliteit kennis. Wij zijn nog steeds een familie-bedrijf, met inmiddels 11 verschillende winkels in het centrum van Amsterdam.

De webshop en onze producten

Met een enthousiast en zeer deskundig team staan wij in onze winkel 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Via onze recent gelanceerde webshop kunnen wij nu ook klanten in de hele EU voorzien van onze producten. Met een groot assortiment inclusief exclusieve collecties en speciale aanbiedingen en staffelkortingen kun je voor van alles bij ons terecht.

Op deze website staan vertrouwen en betrouwbaarheid centraal, zo versturen wij alle producten discreet, in blanco doos. Je kunt een bestelling tot 30 dagen na ontvangst retourneren en als je pakketje kapot of beschadigd is, dan is garantie een zekerheid. Wij hebben een gemotiveerd team, die doordeweeks van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar is en graag helpen met advies en productvragen.

Wij zijn trots op ons enorme assortiment voor diegene die op zoek zijn naar rokers benodigdheden. Wij verkopen bongs , pijpjes, grinders en veel meer. We werken nauw samen met topmerken waaronder Tsunami, SLX-Grinders, Tight-Vac en Raw.

Als je op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste producten, acties en meer, abonneer dan op onze nieuwsbrief of volg ons op Social.

Ben je benieuwd naar onze fysieke winkel? Kom dan langs voor een leuke winkelervaring op de Damstraat 16 Amsterdam. In deze winkel hebben we ook exclusieve producten en acties.

googlededc42016371b28e.html
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2022 The Old Man. All rights reserved.