TightVac Smoke

Geen producten gevonden voor deze selectie.

TightVac voor het roken

TightVac is geweldig voor het opbergen van geurrijke producten, waardoor het een perfecte optie is voor het opbergen van je cannabis. 

TightVac heeft allerlei opbergdoosjes in verschillende maten, die alles gemakkelijk kunnen opbergen. Geur, uitdroging en vocht blijven buiten het doosjes, waardoor jouw rookspullen in topkwaliteit blijven. Waardoor je buds zijn smaak en sterkte behouden voor 6 maanden. 

Naast doosjes heeft TightVac ook de ideale verpakkingen voor gedraaide blunts en sigaretten. Deze BluntPacs, PartyPacs en KingB Cigarette holders zijn ontworpen om jouw voor gedraaid rookplezier zonder schade en geurloos mee te nemen naar elk feestje. 

De GrinderVac is een speciale lijn in het assortiment van TightVac die jouw kruiden fijn vermaalt terwijl ze tegelijkertijd geur en lucht buiten het doosje laten, door de vacuüm-gesealde sluiting. Hierdoor blijven zelfs je vermalen kruiden veel langer goed.

Om het al heeft het TightVac Smoke assortiment alles om jouw rookwaren, gemakkelijk te verpakken, te bewaren en mee te nemen naar elk feestje. De kleine vacuüm-gesealde doosjes zorgen ervoor dat jouw kruiden zo lang mogelijk meegaan en hun bestemming altijd zonder schade zullen bereiken.

 

Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2021 The Old Man. All rights reserved.