Storz & Bickel Mighty Vaporizer

€ 349,00
Laatste Laatste
SKU
MISP-302
+ -
Storz & Bickel Mighty Vaporizer. Belangrijk: Dit is nieuwste versie van de Mighty met een verbeterde batterijduur van 20%. De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel, vooral bekend om de Volcano, is de grote broer van de Crafty!

Storz & Bickel Mighty Vaporizer. Belangrijk: Dit is nieuwste versie van de Mighty met een verbeterde batterijduur van 20%. De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel, vooral bekend om de Volcano, is de grote broer van de Crafty! Het combineert verhitting met hete lucht (convectie) met conductie en wordt aangedreven door twee lithium-ion batterijen, voor langdurig vaporizen en een hoog temperatuurbereik. De temperatuur is niet gebonden aan een vooraf ingestelde stand en kan met gemak aangepast worden aan je persoonlijk voorkeur met een gebruiksvriendelijk LED-display. GROTER IS BETER In sommige gevallen maakt grootte wel degelijk uit.

De Mighty is robuust, 14 cm lang en voorzien van een grote kruidenkamer, zodat je minder tijd kwijt bent aan het grinden en vullen van de kamer, en meer aan het verdampen bent.

KRUIDEN, OLIËN & CONCENTRATEN. De Mighty wordt geleverd met de liquid pad accessoire, wat de vaporizer geschikt maakt om oliën & concentraten te verdampen. Uiteraard is de Mighty ook uitzonderlijk goed in het verdampen van droge kruiden.

DUITS VAKMANSCHAP. Duitse ontwikkelaar Storz & Bickel heeft een welverdiende reputatie voor het leveren van kwalitatief hoogstaande producten. De Mighty is geen uitzondering. Deze vaporizer is gemaakt om jarenlang mee te gaan en geeft schone dampen, zonder ongewenste smaak of geur.

VOLLEDIGE EN NAUWKEURIGE BEDIENING. De juiste temperatuur instellen doe je met gemak met behulp van de plus en min knoppen. De Mighty vaporizer geeft de gebruiker volledige controle over de verdampingstemperatuur tussen de 40°C tot 210°C.

De Mighty warmt snel op en geeft nauwkeurig de huidige temperatuur aan op het LED-display.

HOE GEBRUIK JE DE MIGHTY? Om bij de kruidenkamer te komen verwijder je het bovenste gedeelte (de koeleenheid inclusief mondstuk) door het zachtjes zijwaarts te duwen. Met behulp van de meegeleverde grinder en vulhulp, vul je de kamer met fijngemalen kruid.

Let op: De kruidenkamer moet niet overvol geladen worden: druk het kruid niet aan en zorg dat er nog lucht tussen de kruiden kan komen. Schuif het bovenstuk met mondstuk weer op zijn plek tot je een klik hoort en houdt dan de power knop een seconde ingedrukt om de Mighty te activeren.

Druk de plus- en minknoppen totdat je op de gewenste temperatuur zit. Het LED-display geeft de huidige temperatuur aan en loopt snel op naar de gewenste instelling. De temperatuur is bereikt wanneer je de Mighty voelt vibreren. Nu ben je klaar om te verdampen. Draai het mondstuk 180 graden zodat het van de vaporizer weg wijst en adem langzaam in.

Het apparaat gaat één minuut na de laatste druk op een knop of het laatste gebruik automatisch uit, om het batterijgebruik te beperken. Dit kun je uitstellen door de aan-/uitschakelaar te bedienen tijdens het gebruik. Voor uitgebreide instructies, download de Mighty gebruiksaanwijzing (PDF). 

Mighty vaporizer verkrijgbaar bij The Old Man Smoke.

 

Algemene informatie:

• Officieel Storz & Bickel product

• Robuuste look

• Afmetingen : 14 cm

• Voor kruiden, oliën en concentraten

 

Inhoud:

• Mighty vaporizer Adapter (EU stekker)

• Vulhulp Grinder

• Schoonmaakborstel

• Liquid pad

• 3 x reserve gaasjes

• Setje reserve afdichtringen

 

Wil je meer informatie over het product? Kom dan langs bij ons in de winkel: The Old Man Smoke!

Kenmerken
EAN 4260248820945
Meer van Storz & Bickel
googlededc42016371b28e.html
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2022 The Old Man. All rights reserved.