Storz & Bickel Crafty + Vaporizer

€ 239,00
LaatsteLaatste
SKU
MISP-303
+ -
Storz & Bickel Crafty + Vaporizer. De Crafty+ draagbare vaporizer behoeft geen introductie. De kleinste vaporizer van Storz & Bickel is sinds zijn lancering een bestseller en is nu nog beter!

Storz & Bickel Crafty + Vaporizer. De Crafty+ draagbare vaporizer behoeft geen introductie. De kleinste vaporizer van Storz & Bickel is sinds zijn lancering een bestseller en is nu nog beter! Het bekende formaat is hetzelfde gebleven, dus de Crafty+ is nog steeds kampioen op het gebied van draagbaarheid en kan als geen ander tegen een stootje. De veel langere levensduur van de batterij en een snellere opwarming brengen de Crafty+ up-to-date met de huidige eisen. De hybride verwarmingstechnologie haalt het meeste uit je favoriete kruiden en concentraten. Eenvoudig, betrouwbaar en duurzaam, de Crafty+ zal overal met je meegaan.

Overzicht van de Crafty+ verbeteringen 30% sneller opwarmen Aanzienlijk verbeterde levensduur van de batterij. Nieuw ontwerp voor optimale grip en gevoel Verbeterd behuizingsmateriaal Super-Boost: Door driemaal op de aan/uit-knop te drukken, bereik je de maximale temperatuur van 210°C Verbeterde elektronica en geoptimaliseerde printplaat. 2 jaar garantie (1 jaar extra garantie bij registratie) Hybride convectie/conductie verwarming De Crafty+ maakt gebruik van een combinatie van convectie- en conductieverwarming wat resulteert in een gelijkmatige en efficiënte verhitting van je kruiden.

Het hybride verwarmingssysteem produceert ook een sterke luchtstroom die resulteert in een gemakkelijke aanzuiging van heerlijke dampen. En laten we niet vergeten dat de Crafty+ hierdoor in 60 seconden opwarmt.

De Crafty+ lijkt op een oude bekende. De uitstraling blijft hetzelfde, maar de behuizing is verbeterd, waardoor de Crafty+ licht en stevig aanvoelt. Deze vaporizer is gewoon gemaakt om te reizen. De intuïtieve eenknopsbediening geeft je nu 3 vooraf ingestelde temperatuurniveaus voor een snelle en moeiteloze hijs.

Naast de sensationele dampopwekking is de Crafty+ uitgerust met een ingenieus koelelement dat de damp afkoelt tot een aangename temperatuur. Het koelelement is gemaakt van PEEK (polyetheretherketone), een krachtige en hittebestendige kunststof, die zich heeft bewezen in medische toepassingen. Geen gekuch meer, alleen nog maar zijdeachtige dampen.

Smartphone afstandsbediening Je haalt het meeste uit je Crafty+ met behulp van de smartphone-app. De app biedt de volgende mogelijkheden: Schakel in met een knop en verwarm automatisch tot de ingestelde temperatuur Nauwkeurige temperatuurregeling Stel je favoriete routines in Lokalisatiefunctie Eerder aangesloten serienummers opslaan.

De automatische uitschakeltijd verlengen Alarmtonen personaliseren Compatibel met Android-smartphones en iPhone-apparaten die Bluetooth Low Energy ondersteunen. Ook compatibel met Android 6.0 of hoger smartwatches en Apple Watch-apparaten.

Crafty + Vaporizer te koop bij The Old Man Smoke.

 

Algemene informatie:

• Officieel Storz & Bickel product

• Verbeterde electronica

• 2 jaar garantie

• Nieuw koelelement

• Smartphone app voor verschillende mogelijkheden

• Voor kruiden en concentraten

 

Inhoud:

• 1x USB-kabel

• 3x Basis afdichtingsring (klein)

• 3x Normaal gaasje (klein)

• 3x Grof gaasje (klein)

• 2x Druppelkussen (klein)

• 1x Doseercapsule

• 1x Gebruiksaanwijzing

• 1x Veiligheidsinstructies

 

Wil je meer informatie over het product? Kom dan langs bij ons in de winkel: The Old Man Smoke!

Kenmerken
EAN 4260248820952
Leeftijd verificatie
Om deze website te gebruiken moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.
Copyright © 2021 The Old Man. All rights reserved.